U bent hier: Home > Producten > Triltafels

Triltafel en Triltafels

van Schreuder & Co.

Onze triltafels zijn toepasbaar in veel industriŽn. Bijvoorbeeld: verdichting van betonnen elementen; het snel en economisch legen en vullen van containers met bulkgoederen en ontluchting van kleverige vloeistoffen. Wij zijn specialist in triltafels en speciale toepassingen. Hieronder ziet u een aantal standaardmodellen en een aantal maatwerk oplossingen, wij kunnen triltafels leveren die geheel op maat zijn voor uw toepassing.

De standaard triltafels die wij leveren

triltafel1

VT K: Standaard circulaire trilling
1 onbalans zorgt voor een circulaire beweging van de top van de triltafel (object) die trilt in zowel verticale- als horizontale richting.


triltafel2 

VT P: Oscillerende trilling
De oscillerende trilling creeert een lineaire beweging van de top van de (object) triltafel. De richting van de aflevering van de kracht valt oneindig te varieren. Een specifiek transport effect op de top van de triltafel is hierdoor mogelijk.

triltafel3 

V
T L: Twee standaarde circulaire trillingen
2 onbalanzen die synchroon opereren en in tegenovergestelde richting een lineaire beweging richting de top van de triltafel creeeren. Het resultaat is een verticaal gerichte harmonische beweging (oscillatie).


Stroomtoevoer voor de triltafels

triltafel4

Schreuder & Co. levert u maatwerk oplossingen betreffende de stroomtoevoer van uw triltafel.

>> Klik hier voor meer informatie over de stroomvoorziening

Voorbeelden van maatwerk triltafels

triltafel5

Schreuder & Co. heeft voor ieder trilprobleem een maatwerkoplossing. Klik op de link hieronder om een aantal van de triltafels te bekijken die wij in het verleden hebben geleverd

>> Ga naar maatwerk triltafels